Facebook    Twitter
Your Choice Catering Badhoevedorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Schipholweg 551
1171 PP Badhoevedorp
tel. 020 - 2153018

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Make a Wish Nederland
 


Make-a-Wish Nederland

In de meeste gevallen denk je bij catering altijd aan een feest, de kleine uitzonderingen daar gelaten. Bruiloften, verjaardagen, feestelijke openingen en jubilea: allemaal feestelijke momenten waar wij als cateraar graag bij aanwezig zijn en natuurlijk al de nodige ervaring in hebben.

In sommige gevallen treden wij als cateraar op om een partij te organiseren waar het voor 1 dag feest is. Een unieke partij, iedere keer weer een bijzonder kind met een eigen verhaal. De kinderen van Make-A-Wish Nederland worden op zo’n dag volledig in het zonnetje gezet, en daar hoort in veel gevallen ook catering bij.

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar voor Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Met alle acties die wij iedere keer weer voor de stichting organiseren trachtten wij 2 wensvervullingen voor de stichting bij elkaar te sparen.

Wij dragen deze stichting een warm hart toe en naast het geheel vrijblijvend organiseren van deze catering doen wij meer. Zo organiseren we het Make-A-Wish wensdiner.

Vanaf 8 personen komen we voor u koken: een diner bij u thuis of op uw locatie. Met twee bedoelingen, namelijk: 1) de catering voor uw feest faciliteren en 2) door een grote donatie aan Make-A-Wish Nederland ook een feest tijdens een wensvervullingen van een ernstig ziek kind.

Hoe dit in zijn werk gaat? Neem gerust even contact met ons op.

Daarnaast nodigen we al onze klanten uit om na de partij welke door ons is verzorgd een kleine donatie van 2 euro over te boeken aan de Make-A-Wish Nederland. Dit is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten over ons werk voor Make-A-Wish Nederland, of wilt u meer weten over de stichting? Klik hier voor de Make-A-Wish Nederland website of neem contact met ons op via ons contact formulier.

>> klik hier voor een wensverslag